27 відгуків
+380 (95) 149-11-22
+380 (97) 462-97-92
Интернет-магазин "Волинські вишиванки" - Качественная Вышитая Одежда оптом и в розницу

Почуття стилю в 2018


  1. Озброєння знаннями
  2. Підбір оздоблення
  3. Вишукування твого стилю

Стиль одягу-це можливість показати хто ти всередині. Умілий тонкий та підбір гардероба дасть тобі можливість не тільки підкреслити свою досвідченість в моді, але і самовиразитися. Підбір тканин, фасонів, видів оздоблення, квітів і багато чого іншого нададуть тобі есенцию саме того образу, імена до місця, що здалеку покаже оточуючим хто ти.

Унікальність твоєї особистості відображається в твоєму підборі одягу.

 

1. Озброєння знаннями

 

Перший крок: дослідження

 

Стилі досліджень. Вам не потрібно перевертати модні журнали, щоб стати надихаючими. Ви можете знайти стилі скрізь, де ви дивіться. Повторно перегляньте свій улюблений фільм і зверніть увагу, які типи одягу вони носять. У вашому житті повинен бути хтось, чий стиль надихає вас. Зверніться до цієї людини за порадою.


Другий крок: планування

 

Плануй свій стиль. Напевно ти вже маєш у своєму гардеробі різні види оздоблення, продумай нові варіації співвідношення одягу. Подивися ще раз на свою колекцію одягу і спробую поєднати непоєднуване. Приміром облягаючі бриджі та спідницю-пачку.

 

Сьогодні також у тренді етнічна українська одяг. Її можна поєднувати з різними стилями і при вмілому підході, можна використовувати в різних ситуаціях. В наші дні вишиванки, це не тільки данина стародавніми українськими традиціями, але і модний аксесуар, який підкреслить стиль і смак.

 

Безліч інтернет-ресурсів, сервісів, журналів пропонують нові погляди на світ моди. Там цікавих ідей, які можуть відмінно вписатися твою стилістику.

 

Третій крок: правило

 

Правило одне - немає ніяких кордонів. У стилю немає правил - його створюєш ти. тільки ти знаєш яка в тебе фігура, постава, кольоротип зовнішності, інші особливості. І крім свого тіла у тебе ж є душа. Твій внутрішній світ ось що диктує прагнення до твоєї особливості, до твого стилю. Візьми потроху звідусіль і подібно геніальному вченому синтезирую, обьединяй необьяснимое, щоб в кінцевому рахунку проявити свою особистість.

 

Четвертий крок: записи моди

 

Бери на облік кожна модні правила, які тобі подобаються. Якщо ти печешься про свій вибір оздоблення, - бери все під олівець і склади нотатки. Папір витримає все, а ти отримаєш можливість не упустити цікаву ідею! І головна проблема великих витрат на шопінг буде упразнена.

 

П'ятий крок: Новий погляд

 

Спробуй відсортувати свій одяг, і посмотрети чого з надлишком, а чого треба б додати.

Поділ свого гардеробу допоможе очистити його від надмірностей або ж розвинути творчий погляд. Нові фокус покаже тобі нові варіації ідеального стилю для тебе.


Шостий крок: Бренд - це ти

 

Фірмова одяг звичайно ж добре, але кожен дизайнер створює його не для всіх, а для однієї людини або образу. Ти можеш найняти такого дизайнера для себе, або самостійно стати їм, це нескладно.

Але головне, стиль - це не те, що ти носиш, а як ! Як одяг лежить на тобі, які тканини обрані, які фасони тобі підходять кольори, які тебе прикрашають, ще багато інших, все в твоїх руках.

 

Крок сьомий: своє бачення

 

Уяви собі як ти хочеш виглядати в очах незнайомців, як вони повинні тебе сприймати. Використовуючи свої знання і поточні тенденції модний індустрії диктує свої правила і створюй власні стилістичні дослідження.

 

Восьмий крок: будь собою

 

Ти знаєш лінії моди, достоїнства і недоліки свого тіла і фігура, у тебе є бачення свого "я" з боку. Єдине що тобі потрібно ще, це одягнутися так як ти себе відчуваєш.



 

2. Підбір оздоблення

 

Перший крок: сезонність

 

Не потрібно нагромаджувати одяг і купувати з зими на літо краще підготуватися до наступного сезону. Купуй прагматично той одяг яку ти можеш носити завтра.

 

Другий крок: бюджет

 

Розглянь свій бюджет. Оновлення гардероба може бути не дешевим заняттям. У такому разі окинути поглядом на вінтажні вироби, деякі з них можуть бути поза часом. Поглянь на свою вишитий одяг, адже можуть бути такі варіанти комбінації одягу яких ще не доводилося використовувати. Зрештою деяку одяг можна видозмінити, як саме вирішувати тобі.

 

Третій крок: погляд з боку

 

Під час шопінгу можна порадитися не тільки з консультантом, але й кращими друзями. Спільне проведення часу може бути і корисним і веселим.

 

Четвертий крок: кольори

 

Знаючи свій кольоротип зовнішності ти з легкістю підбереш колірну гаму і потрібні відтінки. Можливо саме колір буде родзинкою стилю.

 

П'ятий крок: фасон

 

Важливо знати яка одяг тобі підійде. І щоб підібрати ідеальний фасон потрібно знати свою фігуру і розміри тіла по плечах, грудях, у талії. Одяг повинен облягати тіло, а не звисати.


Шостий крок: Матерія

 

Тканина, яка буде прилягати до тіла не повинна дратує шкіру. А те вбрання, яке буде йти поверх - повинно бути приємно на дотик, але і в той же час захищати від погодних примх.

 

Такі види матеріалу не рекомендується, щоб торкався шкіри:

  • Поліестер
  • Акрил
  • Віскоза
  • Ацетат або Триацетат
  • Нейлон
 

Крок сьомий: примірка

 

Купуючи новий одяг або міряючи стару, досить тільки подивитися в дзеркало і прикинути чи буде це підходити до твого стилю. Важливо переглянути всі деталі, може в деяких з них власне і буде ховатися родзинка.


3. Вишукування твого стилю

 

Перший крок: Комбінуй!

 

Некоторые предметы твоей одежды могут смотреться простенько или уныло. Но!  Соединяя подобную одежду с другой может более яркой, именно та простенькая одежонка подчеркнет твой образ и выразит стиль. Иногда разные цвета, ткани, крой, материал - взаимодополняюще друг друга, в то время как по отдельности они могут быть слишком простыми и серыми.

 

А тот кто имеет в своем гардеробе вышиванки, может быть уверен что несколько вариантов убойного стиля у него уже в руках!

 

Второй шаг: Создавай!

 

Стара футболка виглядає блідо, - всього кілька рухів ножицями і вона може перетворитися в топ або новий принт, який пожвавить її!

 

Старі джинси занадто сумні, - всього кілька надрізів можуть зробити їх зухвалим!

 

Вмієш орудувати швейною машинкою, - власна лінія стильних виробів починаючи від одягу і закінчуючи аксесуарами тобі забезпечена!

 

Третій крок: Родзинки - аксесуари

 

Починаючи від маленьких власноручних сережок, фенечок, браслетів, сумочок, годинників та інших дрібничок можуть вигідно підкреслити твій стиль.

Це може бути і велика стримане колії, або маленьке різнобарвно-кричущі колечко.

 

Четвертий крок: Порушуй канони!

 

Твій внутрішній стан і зовнішня оболонка створює унікальний неповторний стиль, властивий тільки тобі і підвладний тільки тобі!

Експеримент - це шлях до перемоги!

 

П'ятий крок: Впевненіше!

 

Твоя впевнена хода вказує на те що ти диктуєш правила. Впевненість вказує на те, що ти обираєш, що носити. Адже ти носиш одяг, а не вона тебе. Залиш сором'язливість для критиканів!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner